2010-02-11 15:05:08• hírek • Balog Anita

Vallj szerelmet pizzával

Egy férfinak a szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út - állítja a szólás, de ki mondta, hogy a női szívet nem lehet néhány finom falattal megpuhítani egy kicsit?

A Fratelli Pizzéria a közelgő Valentin nap alkalmával már meghirdetett egy akciót: arra kérték a szatmáriakat, hogy saját szerelmes gondolataikat juttassák el hozzájuk sms-ben vagy e-mailen, hogy azok közül a legjobbak rákerülhessenek a Valentin napi, azaz a szerelmesek napjához tartozó hétvégén kihordott pizzák dobozára.

Péntektől vasárnapig azonban nem csak a romantikus üzenetek miatt lesz különleges a Fratelli pizza doboza. A csomagolást a szeretlek szó több nyelvű változatai, a szívecskék és maga az Ámor angyala is díszíti majd. Aki kóstolta már a Fratelli pizzát, az tudja: ennél finomabbat nemigen találni Szatmárnémetiben, úgyhogy ha valaki ilyen meglepetés-pizzát kap titokzatos hódolójától a szerelmesek napján, biztos lehet benne, hogy a küldőnek komolyak a szándékai, s hogy egy igazán gondoskodó személy vettette ki rá a hálóját.

Természetesen a hétvégén is megtartják a Fratellis fiúk a jó szokásukat, és egy pizza rendelése esetén kettőt, két pizza esetén négyet, öt pizza rendelése esetén pedig további öt ajándék-pizzát is kiszállítanak. Rendeléseket a 0735344527, a 0755308989 és a 0770150991 telefonszámokon lehet leadni.


Fratelli Pizza - romantikus üzenet és finom falatok egyben
Fratelli Pizza - romantikus üzenet és finom falatok egyben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: