2008-05-06 17:42:53• hírek • Szatmar.ro

Hétvégén újra Ifjúsági Napok

 Ebben az évben a Magyar Ifjúsági Napok sztárvendége az Animal Cannibals lesz.

 

A Szatmári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés idén immár hatodik alkalommal szervezi meg a Szatmári Ifjúsági Napokat.

A május 9-11 között zajló rendezvénysorozat célja, hogy minél több fiatalt mozgósítson, ennek érdekében a szervezők olyan színes programot állítottak össze, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget.

Május 9-én pénteken 13 órától a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében Lorán Barnabás magyarországi hangutánzó humorista lép fel, aztán a komikus 14 óra után pár perccel a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban is tréfás hangulatot ébreszt. Péntek este 22 órától pedig a Las Vegas Clubban az Animal Cannibals együttes lesz a hangulatfelelős. A belépés mindenkinek ingyenes.

Május 10-én, szombaton 10 órától a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság székhelyén kispályás focikupát szerveznek. 11 órától az RMDSZ székházában (Mihai Viteazul 10.) sakk-, és asztalitenisz bajnokságra invitálják a fiatalokat. A versenyre a helyszínen lehet jelentkezni. Szombat este 20 órától a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarában szabadtéri filmvetítést szerveznek. 22 órától pedig a Downtown szórakozóhelyen a Szatmár.ro közreműködésével egy retro-mega-karaoke partyra kerül sor.

Május 11-én, a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont udvarában streetball, 15 órától a Back Door Pubban darts, míg szintén 15 órai kezdettel a Batizi út 52. szám alatt paintball bajnokságot rendeznek. Aki szereti az izgalommal teli, veszélyes helyzeteket generáló lövöldözős játékot, az jelentkezhet az RMDSZ székházában, vagy a helyszínen. A játékban 5 fős csapatok vesznek részt.

Az SZMDSZ és a MIK minden érdeklődő fiatalt szeretettel vár. A programokon való részvétel ingyenes.

P.A. 






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: