2006-04-26 17:35:43• hírek • Szatmar.ro

Vállalkozásfejlesztési tanfolyam

Az RMDSZ Gazdasági és Európai Integrációs Főosztálya, valamint az Önkormányzati Menedzsmentért Alapítvány a budapesti Általános Vállalkozási Főiskola tanárainak részvételével 2006 májusában és júniusában öt – a résztvevők számára térítésmentes - háromnapos Vállalkozásfejlesztési képzést szervez különböző erdélyi helyszíneken: Marosvásárhelyen, május 12. és 14, Kolozsváron, május 26. és 28, Sepsiszentgyörgyön, június 16. és 18, Zilahon, június 23 és 25,  valamint Gyergyószentmiklóson, június 30., július 2. között. A képzés célja, hogy a résztvevők gyakorlatban használható tudást kapjanak vállalkozásuk vezetése, terjeszkedése kapcsán, illetve megértsék az Unió struktúráját, működését és célkitűzéseinek hatását saját mikrokörnyezetükre.

A képzésre romániai magyar kis és középvállalkozókat, a kis és középvállalkozások ügyintézőit várják, illetve mindazokat, akik vállalkozásokat szeretnének indítani függetlenül a tevékenységi területtől. Egy tanfolyamon összesen 12 óra előadásra és (a párhuzamos gyakorlati foglalkozások miatt) 20 óra gyakorlati foglalkozásra kerül sor.

A képzés hatékonyságának növelése érdekében a szervezők elkészítették a www.vallalkozas.ro honlapot. A honlapon szakanyagok találhatók, vállalkozásokat érintő témakörökben. További információk kaphatók a honlapon, illetve az alábbi elérhetőségeken: Szabó Ildikó, tel. 0264 –594075, e-mail: oma.alapitvany@gmail.com
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: