2009-03-20 16:44:03• hírek • www.ma.hu

Válik a Groovehouse énekesnője

A válást még nem intézték el, de Judy két hónappal férjével való szakítása után ismét szerelmes, és expárja, Roli sem búslakodott sokáig.

A csinos énekesnő megfogadta: nem kezd többet zenésszel! Judy két hónappal Rolival való szakítása után újra szerelmes. Balázs egy szórakozóhelyen dolgozik, ahol a Groovehouse rendszeres fellépő. Új párja is fiatalabb Judy-nál, de ez a sztárt nem zavarja. Elmondása szerint mindazokat a tulajdonságokat megtalálta a fiúban, mely a férjéből hiányzott, s már közös jövőjüket tervezgetik.

Judy és volt párja, Roli már beadták a válókeresetet. A férj sem búsul viszont. Másik zenekart alapított Holy Babies néven, és új kedvese is van. Roli szerint három hete mérgesedett el igazán a helyzet köztük. Önként távozott lakásukból, s elmondása szerint Judy akkor már kiválasztotta az utódját.

Az ex szerint az énekesnő indulatossá vált, mikor megtudta, hogy neki is új párja van, ekkor döntött úgy, hogy közös vállalkozásukat - egy papír-írószer bolt - is megszüntetik. Roli boldog, hogy vele egyidős kedvesében egy nagyon toleráns nőt ismert meg - adta hírül a Hot! magazin.

Bár korábban azt nyilatkozta egy hetilapnak, hogy a zenekarban továbbra is számít a férjére, nem sokkal ezelőtt a Groovehouse énekesnője kitette volt párja szűrét az együttesből is. Roli dobos volt, de már szakmailag sem jöttek volna ki egymással. Az énekesnő új embert keresett a helyére, bizonyos Jülek Eriket. Őt már korábbról ismerte Judy és zenekari társa, Zsolti, baráti viszonyban vannak.

Judy nemrég átesett 31. arcműtétjén, melyre évekkel ezelőtti, súlyos autóbaleset miatt volt ismét szüksége. A sztár kis híján odaveszett a csúnya karambolban, s több műtéttel sikerült helyrehozni az arcát.Az énekesnő az általa már jól ismert beavatkozás után egy barátnőjéhez költözött, aki szintén operáción esett át. Közösen jobban viselték a megpróbáltatást, s persze baráti pletykapartikat is rendeztek.A sztár tehát most megújult külsővel áll színpadra.

Judy néhány hete a nyilvánossággal is kénytelen volt megosztani: féléves lelki vívódás után férjével a szakítás mellett döntöttek. Kapcsolatuk már háromnegyed éve nem volt az igazi, noha 2007 nyarán házasodtak össze.Ismerőseik azonban nemrég elárulták: már ezt a döntést sem értették Judy részéről, hiszen az esküvő előtt is vacillált, hozzámenjen-e Rolihoz! Ám tekintettel a nagy érdeklődésre már egyikük sem visszakozott.

A Groovehouse énekesnője Judy, 2007-ben házasodott össze Rolival.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: