2013-11-29 02:15:37• hírek • Blikk.hu

Válik Gregor Bernadett

Kilencévnyi házasság után végleg búcsút intenek egymásnak.

A házaspár közös megegyezéssel adta be a válóperhez a papírokat. Már régóta nem is élnek egy fedél alatt, Berni a két fiával, Bencével és Álmossal osztja meg budai lakását.

- Egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk. Még épp abban a szakaszban voltak, hogy nem mérgesedett el, vagyis békében, normális körülmények között tudnak búcsút inteni a másiknak. István nagyon szereti a közös gyermeküket, Álmost, és ezt Berni is jól tudja, így ha este fellép, akkor ugyanúgy számíthat „gyermekfelügyelőként" válófélben lévő férjére, mint régen - mondta a Blikk informátora.

Gregor Bernadett most is rengeteget dolgozik, s minő véletlen: az Újszínházban hamarosan bemutatandó, Vörös bestia című komédiában éppen egy házasságát megmenteni igyekvő amerikai nőt alakít.

- A Magyar Színházban hosszú évekig kizárólag főszerepeket játszottam, reggel héttől este tízig dolgoztam, s most nagyon élvezem, hogy lámpalázmentesen és felszabadultan léphetek színpadra.

Egyébként lassan most is túl leszek terhelve, hiszen ez a negyedik bemutatóm, és még csak november van - mondta Bernadett, akinek a komédiában sikerül a házasságát megmentenie, a való életben viszont nem.

A színésznő karácsonyi terveiben sem tett említést párjáról a beszélgetésünk alatt.

- Mindig elhatározom, hogy advent utolsó vasárnapján elkezdek ajándékok után járni, aztán az a vége, hogy Bence nagyfiam szeretne elutazni Svájcban élő édesapjához, én pedig hazamegyek Szegedre, ahol a nővérem három lánya agyonkényezteti Álmost - mondta a mávésznő, de a sámánról szót sem ejtett. Most már tudjuk, hogy miért: régóta nem élnek együtt.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: