2011-02-10 11:10:16• hírek • Póti Orsolya

Valentin napi buli a Zamfirescuban

Hétvégétől Szatmárnémetiben is kezdetét veszi a Valentin napi őrület. Mint a legtöbb szórakozóhely, úgy a város kulturális központja is különleges Valentin napi rendezvénnyel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Péntek este 19 órai kezdettel Valentin napi bulira kerül sor a G.M. Zamfriescu Központban, amely fergeteges After Partyval zárul. A Hip-Hop és a R&B ritmusok kedvelői ezúttal egy sokkal komplexebb rendezvényen vehetnek majd rész, ugyanis lesz táncfellépés, lesz koncert és dobshow is.

Az est folyamán fiatal szatmári előadók szórakoztatják majd a résztvevőket. Táncelőadással lép fel a szatmári Crazy Dancers, a Black&White-Angels és a No Name táncegyüttes, ezt követően sor kerül Paula Rat és LiL-N koncertjére, majd Cserey Csaba dobshow-val teszi még különlegesebbé a bulit.

Akik nem unták meg a hip-hop ritmust, tovább folytathatják a bulizást a Juice Bárban, ahol 21 órától a rendezvény folyatásaként After Party veszi kezdetét. A G.M. Zamfirescu Kulturális Központba ez alkalomból a belépés ingyenes, míg a Juice-ba egy belépőjegy ára tombolával 4 lejbe kerül.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: