2011-03-24 15:02:22• hírek • Szatmár.ro

Érzéki enyelgés Valentin napra

Valentin nap alkalmából szinte minden internetes újság, televíziós műsor igyekszik újabbnál újabb szerelmi/szextippekkel előrukkolni.

Az igazság az, hogy nincs új a Nap alatt, az ajándékok és meglepetések jellege-, némi átalakítással ugyan de évről évre ismétlik önmagukat. Persze ilyenkor a csapból is szerelmes dalok, csöpögős szerelmi vallomások, kirakatban és üzletekben virító rózsaszín és piros szívecskék áradata zúdul ránk. De mi van abban az esetben, ha nem akarsz a többség táborába tartozni, és egyedi módon szeretnéd Bálint napot, a szerelmesek éjszakáját megünnepelni? A standard virágon, plüssfigurákon és bonbonon kívül, másként is lehet ünnepleni, ha már a „kor divatja" is így kívánja. Mi lehet személyre-szólóbb ajándék, mint a szex?

Rohanó világunkban a pároknak alig van némi szabadidejük, amit egyedül kettesben, otthon tölthetnek. Szervezd meg előre, hogy garantáltan senki ne zavarjon benneteket, vegyetek ki szabadnapot, kapcsoljátok ki a telefonokat és adjátok át magatokat az önfeledt együttlétnek. Ugyan némi szervezést igényel, de kivitelezhető. Pihenés, közös fürdőzés és főzés, az elmaradhatatlan masszás, időközben a lakás bármelyik zegzugába iktassatok be egy-egy szexjelenetet. Felejtsétek el a mindennapi gondokat és a giccses ajándékokat, lepjétek meg magatokat „egymással".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: