2012-02-09 16:14:11• hírek • (x)

Valentin-napi vacsora a Chilli Csárda Étteremben

Szeretettel és finom falatokkal várnak minden romantikázni vágyó párt február 14-én 19 órától a Chillyben.

Szent Bálint napján (február 14-én) tartják főleg az angolszász országokban a Bálint-nap ünnepét, amely mifelénk az utóbbi másfél évtizedben vált népszerűvé. Ezen az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, ezen a napon minden a szerelemről szól. A legenda szerint a püspök a szerelmeseket a keresztény szokások szerint megeskette egymással, köztük katonákat is, akiknek az akkori császári parancsok értelmében nem lett volna szabad házasságra lépni. A friss házaspárokat megajándékozta kertje virágaival.

Ha szeretnéd meglepni kedvesedet egy nagyszerű Bálint napi ajándékkal, de nem szeretnél a boltok polcaira zsúfolt szívecskés tucat-ajándékok közül választani, akkor a Chilli Csárda ajánlatára biztos, hogy le fogsz csapni. Az étteremben ugyanis február 14-én romantikus hangulat fog uralkodni, a működtetők mindent megtesznek majd, hogy felejthetetlen legyen minden pár számára ez az este. S most nem csak a szerelmes, romantikus dekorációra vagy az andalító zenére gondolunk! Az itt vacsorázók egy speciális Bálint Napi menüből válogathatnak külön erre az alkalomra készített vágyfokozó ételeket, a szerelmespárok pedig ajándék desszerttel koronázhatják meg a vacsorát az étteremben.

A Chilly Csárda Étterem alkalomhoz illő étlapján a következő ételek szerepelnek:
- Pásztor csirkemell jázmin rizzsel
- Tejszínes gombás csirkemell aranyra sült burgonyával
- BBQ mártásos sertésoldalas tepsis burgonyával
- Gombával, füstölt tarjával töltött karaj parmezánmártással

Akinek felkeltette az érdeklődését a vágyfokozó menü, ne habozzon: térjen be a Chilly Csárdába és foglaljon asztalt a szerelmesek napjára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: