2011-02-10 14:47:45• hírek • (x)

Valentin-nap a Real Galériában

A szerelmesek napjára a szuvenírboltok mellett Szatmárnémeti legnagyobb boltja, a Real Galéria is rengeteg szerelmeseknek szóló akcióval készül. Csütörtöktől kezdődően igazi nyereményeső vár a Reál Hipermarketben és a hozzá tartozó boltokban vásárlókra.

A Reál Galériába eddig is érdemes volt ellátogatni, hiszen egy helyen több boltot és igazán bőséges választékot találunk, legyen szó elektronikai cikkekről, ruházatról, lakásberendezési kellékekből vagy élelmiszerből.

Valentin nap alkalmából a Reál Galéria megszervezi a Szerelmesek tomboláját, a sorsoláson pedig bárkinek esélye van a rengeteg ajándék megnyerésére, aki  legalább ötven lej értékben vásárol a hipermarketből vagy a Galéria egyéb üzleteiből. A vásárlást igazoló számlát egy nagy urnában gyűjtik össze, ebből sorsolják ki február 14-én 12 órakor a nyerteseket. És hogy mit lehet nyerni? Az ajándékok sora szinte végtelen: A Vodafone sapkákat és telefonkártyákat, a Jysk fürdőszobai kellékeket, az Altex elektronikai cikkeket, a Berende Creation bőr táskákat, pénztárcákat a nyeremények sora pedig tovább folytatódik...

A Reálba ellátogató szerelmesek továbbá egy nagy szív előtt készíttethetnek magukról szerelmes képeket, amiket a helyszínen ki is nyomatnak és át is adnak nekik.

Az akció támogatói a kereskedelmi központból: Real - hipermarket, Altex, Jysk, Deb-Tex, Casa Pielli, Vodafone, Aomasque, Manu Jr. , Bledea Simona maganvallalkozo es a GALERIAREAL kft .

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: