2019-02-13 12:07:33• hírek • Szatmár.ro

Valentin napi vakrandi a könyvtárban: vigye haza és bújjon ágyba legkedvesebb történeteivel!

Ha nincs Valentin napi randipartnere, mi megoldjuk a gondot! Legyen a könyvtárban csütörtökön délután háromra, és meglátja, nem megy haza egyedül!

A YouthBank Szatmárnémeti csapata valami merőben újkeletű programot talált ki a szerelmesek napjára. Február 14-én légyottra hívják az olvasás szerelmeseit a Szatmár Megyei Könyvtárba, a dologban azonban nincs semmi turpisság, csak egy kis meglepetés. A kíváncsi könyvmolyok csipetnyi detektívmunkával könnyen kideríthetik, melyik is lesz az a regény, mely hazakíséri őket, ágyba bújik velük és történetei álomba ringatják őket. Egy könyvnél nincs is jobb barát, hiszen mindig mellettünk áll, nem felesel vissza és eltereli a gondolatainkat a napi problémákról.

 

A szervezők szeretettel várja február 14-én, Valentin napján a könyvtárba. Nincs más dolga, csak egy kötetet és a jó kedvét vigye magával! A randevú délután 15:00 órakor kezdődik az olvasóteremben.

 

Már folynak az előkészületek, a kompánia lelkesen csomagol. Azt üzenik, amennyiben már van partnere, akkor is jöjjön el, a régi és az új párja bőven megférnek majd egymás mellett! Amellyel csütörtökön megy haza, annak elég egy kis hely az éjjeliszekrényén is. A találkán az egyedülálló kulturális élmény garantált, ilyenben eddig részük még nem lehetett. Hogy pontosan mi is történik ott, nem árulhatjuk el, mert meglepetés, de fájni biztosan nem fog, nem orvoshoz készülnek. Az eseményre a belépés ingyenes, román nyelven folyik. A jó kedv ne maradjon otthon!

 

Találja meg Ön is az Igazit! Vigye haza és bújjon ágyba legkedvesebb történeteivel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: