2009-04-20 09:37:56• hírek • Szatmár.ro

Egri: kedden ismét nekifutnak

Nem volt személyes támadásoktól mentes a legutóbbi egri tanácsülés sem: a hagyomány szerint ismét Dolhai Endre volt polgármesterjelölt és Szabó Elek, községi elöljáró ugrottak többször is egymásnak, kompetencia-túllépéssel vádolva a másikat.

A mostani vita a tanácsülést megelőző napokban indult, amikoris Dolhai Endre a polgármesteri hivataltól kimutatsát kért a tavalyi költségvetési végrehajtásról, amit - Szabó szerint - egy szomszédos kocsmába kellett volna neki továbbítani.

Egri polgármestere nem érti azt, hogy lehet olyan felelőtlenséget elkövetni, hogy egy közokiratot több kézen keresztül juttassanak el egy tanácsoshoz (akinek különben bármikor joga lenne azt személyesen kézbe kapni).

Az említett nézeteltérés miatt Dolhai, a tanács gazdasági bizottságának elnöke nem hagyta jóvá a 2009-es költségvetés-tervezetet, így a tanácsülést rövid idén belül meg kell ismételni. Az újabb összejövetel időpontjáról is komoly viták alakultak ki - végülis a tanácsos indítványára kedden 8 órakor tárgyalják újra a büdzséről.

Legutóbb is egymásnak ugrottak a tanács tagjai

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: