2015-09-11 15:46:41• hírek • Kocsis Zoltán

Válaszolj helyesen és nyerj egy színházi bérletet

A nyár végeztével nem csak az új iskolai tanév kezdődik el hamarosan, de az új színházi évad is. A világot jelentő deszkák szerelmesei már szeptember első napjától kezdődően megvásárolhatják a következő évi bérletet, ám most egyik kedves olvasónk egyszemélyes bérletet nyerhet velünk a Harag György Társulat 2015-2016-os évadjának előadásaira.

Mindehhez nem kell mást tennie, mint hogy helyesen válaszoljon egy kérdésünkre, a választ pedig nevével és telefonszámával együtt elküldje a jatek@szatmar.ro email címre. Kérdésünk igen egyszerű és nem okozhat gondot azoknak, akik végigkövették a Harag György Társulat tavalyi előadásait. Arra vagyunk tehát kíváncsiak, hogy május végén melyik két művész vehette át a színház két szakmai díját, az Ács Alajos-díjat és a Harag György-díjat?

A válaszokat szeptember 24-e éjfélig várjuk, a nyertes nevét pedig másnap, szeptember 25-én sorsoljuk ki. Nyereményét a színház jegypénztárában veheti át.

Aki nem bízik szerencséjében vagy biztosra akar menni, az megveheti a következő évadra szóló bérleteket a Horea utca 6. szám alatt található jegypénztárban hétköznaponként 10.00-17.00, szombatonként pedig 10.00 és 13.00 óra között. A hűséges bérleteseknek a színház szeptember 25-ig fenntartja megszokott helyüket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: