2015-04-20 13:26:41• hírek • (x)

Válaszolj és nyerj Aquastar-belépőt vagy halterápiás kezelést

Nyerj minden héten az Aquastar és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán.

Szatmár megye és a régió kedvenc gyógy- és élményfürdője időjárástól függetlenül rengeteg pihenési lehetőséggel és élménnyel várja látogatóit. A számos élménymedencében lazítani lehet, a termálvízes medencékben a gyógyító vízben pihenve pedig újjászületik az ember. A szaunákban minden méreganyagot kiizzadhatunk a szervezetünkből és akár fogyhatunk is, ha az ünnepek alatt felszaladt ránk egy-két kiló súlyfelesleg.

A Vízek Birodalma most induló, heti rendszerességgel jelentkező nyereményjátékán most egy kétszemélyes Aquastar-belépőt és egy halterápiás kezelést sorsolunk ki. De mi az a halterápia?

A válasz egyszerű: az Aquastar két akváriumában csodahalak vannak. Ázsiában és nyugat-Európa wellness-központjaiban már megszokott ezeknek a halaknak a jelenléte, Magyarországon nagyon ritka, mifelénk pedig egyedülálló az uszonyosok által végzett manikűr és pedikűr. A mohó halacskák ugyanis az ember kezéről és lábáról is leeszik az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet. Ráadásul a Garra Rufa halak segítségével enyhíthető a pikkelysömör és az ekcéma is.

Válaszolj a kérdésünkre - Hány típusú szauna található az Aquastarban? - a helyes választ küldd el a jatek@szatmar.ro emailcímre, mi pedig a beküldők között kisorsoljuk a kétszemélyes fürdőbelépőt illetve a halterápiás kezelést. A leveleket április 24-ig várjuk! A levél mindenképp tartalmazza a nyertes pontos nevét és telefonszámát is!!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: