2019-11-22 11:34:59• hírek • Fizetett tartalom

Válaszd a Finess Dental Klinika szolgáltatásait! Minden problémára megoldást kínálnak egy helyen

Mindegy hogy milyen fogászati szolgáltatást igényel, a Finess Dental Klinika szakemberei gyors, esztétikus, magas minőségű ellátást nyújtanak, egy helyen.

Mintegy másfél évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legmodernebb fogászati klinikája, a Finess Dental Klinika, ahol korosztálytól és problémától függetlenül sokoldalú megoldások egész sora várja a pácienseket.
 

A klinika szolgáltatásainak köszönhetően bárki megkímélheti magát a rohangálástól, és a több-helyszínes ügyintézéstől, hiszen itt minden fogászati szolgáltatás egy helyen elérhető.



A modern felszerelésekkel bővelkedő klinika 450 négyzetméteren hat fogorvosi rendelővel, két fogászati radiológiával, illetve egy gyermekbarát váróteremmel is rendelkezik, sőt ha sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, erre alkalmas rendelő is várja a betegeket.
 

Gyakorlatilag nem nagyon van olyan fogászati szolgáltatás, amit ne lehetne helyben elvégezni, mivel a jól felszerelt rendelőben magasan képzett személyzet látja el a látogatókat.
 

A klinika munkatársai fontosnak tartják a családias közeget is, éppen ezért figyelmet fordítanak a váróteremben ülőkre is, a legkisebbektől a legidősebbekig, sőt ha valaki munkából, vagy iskolából érkezik, a rendelőben ledobható fogkefét is talál majd, minek köszönhetően nem kell egész nap a higiénia miatt aggódnia. A kezelést megelőzően egy gyors fogmosással máris nyugodtabban foglalhat helyet a fogorvosi székben a páciens.



A klinika szakorvosai komplex, professzionális ellátást biztosítanak az összes betegnek. Naprakész tudásukat folyamatosan fejlesztik, különböző továbbképzéseken és konferenciákon vesznek részt, annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazva a pácienseknek mindig a legjobbat tudják nyújtani.
 

Ha úgy döntött élne a klinika nyújtotta szolgáltatásokkal, foglaljon időpontot! Az általános fogászati beavatkozás mellett a szolgáltatások között szerepel: implantológia, esztétika és protetika, endodoncia, fogszabályozás, fogfehérítés, fogászati mikroszkóp, fogászati turisztika, gyermekfogászat és prémium minőségű fogtechnikai laboratórium.


 

A Finess Dental Klinika szakorvosai az Eugen Lovinescu utca 3. szám alá várják a pácienseket.


A klinika weboldalán további információt találhat, az alábbi linkre kattintva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: