2019-11-22 11:34:59• hírek • Fizetett tartalom

Válaszd a Finess Dental Klinika szolgáltatásait! Minden problémára megoldást kínálnak egy helyen

Mindegy hogy milyen fogászati szolgáltatást igényel, a Finess Dental Klinika szakemberei gyors, esztétikus, magas minőségű ellátást nyújtanak, egy helyen.

Mintegy másfél évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legmodernebb fogászati klinikája, a Finess Dental Klinika, ahol korosztálytól és problémától függetlenül sokoldalú megoldások egész sora várja a pácienseket.
 

A klinika szolgáltatásainak köszönhetően bárki megkímélheti magát a rohangálástól, és a több-helyszínes ügyintézéstől, hiszen itt minden fogászati szolgáltatás egy helyen elérhető.A modern felszerelésekkel bővelkedő klinika 450 négyzetméteren hat fogorvosi rendelővel, két fogászati radiológiával, illetve egy gyermekbarát váróteremmel is rendelkezik, sőt ha sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, erre alkalmas rendelő is várja a betegeket.
 

Gyakorlatilag nem nagyon van olyan fogászati szolgáltatás, amit ne lehetne helyben elvégezni, mivel a jól felszerelt rendelőben magasan képzett személyzet látja el a látogatókat.
 

A klinika munkatársai fontosnak tartják a családias közeget is, éppen ezért figyelmet fordítanak a váróteremben ülőkre is, a legkisebbektől a legidősebbekig, sőt ha valaki munkából, vagy iskolából érkezik, a rendelőben ledobható fogkefét is talál majd, minek köszönhetően nem kell egész nap a higiénia miatt aggódnia. A kezelést megelőzően egy gyors fogmosással máris nyugodtabban foglalhat helyet a fogorvosi székben a páciens.A klinika szakorvosai komplex, professzionális ellátást biztosítanak az összes betegnek. Naprakész tudásukat folyamatosan fejlesztik, különböző továbbképzéseken és konferenciákon vesznek részt, annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazva a pácienseknek mindig a legjobbat tudják nyújtani.
 

Ha úgy döntött élne a klinika nyújtotta szolgáltatásokkal, foglaljon időpontot! Az általános fogászati beavatkozás mellett a szolgáltatások között szerepel: implantológia, esztétika és protetika, endodoncia, fogszabályozás, fogfehérítés, fogászati mikroszkóp, fogászati turisztika, gyermekfogászat és prémium minőségű fogtechnikai laboratórium.


 

A Finess Dental Klinika szakorvosai az Eugen Lovinescu utca 3. szám alá várják a pácienseket.


A klinika weboldalán további információt találhat, az alábbi linkre kattintva.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: