2011-02-17 09:24:36• hírek • (X)

Válassza a megfelelő ajtót!

A megfelelő ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, ugyanis meg kell találni a harmóniát az esztétika és a rendeltetés között. Ebben nyújt segítséget az Imago Shop, mely bejárati és beltéri ajtók széles választékával várja megrendelőit.

Az Imago Shop, bejárati és beltéri ajtóbolt közel három éve szolgálja ki sikeresen ügyfeleit, úgy, hogy kínálata folyamatosan bővül a megrendelő igényeinek megfelelően. A boltvezetők első sorban román és lengyel gyártók termékeiből állították össze választékukat, bízva azok minőségében, és követve a belsőépítészeti trendeket.

Ide betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakókörnyékek, lakások és szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen nagy mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki megrendelőik igényeit, hiszen klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálhatunk.

Kiváló minőségű bejárati ajtók bő felhozatala várja az építkezőket és felújítókat egyaránt: a minőségi Baron vasajtók közismerten a legmagasabb kategóriákba tartoznak, míg a Porta Doors márkából közel 4.000 típust biztosítanak. Mindemellett kínálatukban festett, fóliázott, dekor és természetes furnér ajtókat is szerepelnek, és megoldásra lelnek mindazok, akik időtálló megoldást, illetve klasszikus vagy elegáns kivitelezést kívánnak.

Az ajtók mellett az ajtó tok is ízlés szerint kiválasztható, és a standard 10 cm-es tokon kívül állítható tokokat is kínálnak. Ha már ajtót vásárol, akkor nem maradhat el egy ízléses lábtörlő kiválasztása sem, amit szintén megtehet az Imago Shopban, ahol a Domoris Deco román gyártó, kedvező árú, minőségi lábtörlőit közül választhat.

Az ajtók szakszerű beépítéséről képzett szakember gondoskodik, akit probléma esetén a nap bármely órájában visszahívhatnak. Az Imago Shop városon belül ingyenes házhoz szállítást biztosít. Ha épp ajtóválasztásban van térjen be az Imago Shopba, a Closca sugárút 22. szám alá! További információért hívja a 0731-83-65-43, vagy a 0724-69-37-52-es telefonszámot.




Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: