2013-10-18 09:03:16• hírek • Blikk.hu

Válás után összejött Bereczki Pokorny Liával

Alig egy hete írta meg a Blikk, hogy hivatalosan is kimondták Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válását, de a sármos színész szívét máris újra rabul ejtették. A bulvárlap információi szerint Bereczki ezúttal is szakmán, sőt színházi darabon belülről választott: új kedvese a hírek szerint nem más, mint Pokorny Lia!

A Bereczki Zoltánhoz közel állók szerint a színészt mintha kicserélték volna, túlteng benne az energia, látszik rajta, hogy újra felhőtlenül boldog, aminek csak az lehet az oka, hogy újra szerelmes. A TV2 folyosóin az a hír járja, hogy a Szinetár egykori férje és Pokorny Lia közti viszony már régóta nem pusztán kollegiális. A nyáron többször látták őket együtt a Róna utcai stúdióban, amint együtt ebédeltek, és állítólag a színházi próbákra is együtt érkeznek minden reggel, este pedig együtt távoznak.

Arról, hogy Bereczki valóban kitűnő formában van, a Blikk munkatársa is meggyőződhetett a Sztárban sztár című műsor péntek esti adásának próbáján. A színész felszabadultan viselkedett, mosolyogva, örömmel követte a szerkesztők és a stúdió munkatársainak utasításait.

Bereczki annak idején, nyolc évvel ezelőtt Szinetár Dórával a Nyomorultak színpadi próbái alatt melegedett össze. Most ismét, az egyszer már jól kitaposott ösvényen vezetett az útja, hiszen Liával – aki korábban Csányi Sándor felesége volt – többek közt az Illatszertár című darabban játszanak együtt, és közösen szerepelnek majd a Függönyt fel! című vígjátékban is, amit a napokban mutatnak majd be a Centrál Színházban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: