2014-10-29 08:26:51• hírek • (x)

Valami igazán különleges ételre vágysz?

A La Casa by Gemelli étteremben ínyenc falatokkal lakhatsz jól!

Eleged van már a szatmári éttermek többségének folyton ismétlődő kínálatából? Akkor figyelmedbe ajánljuk a La Casa by Gemelli éttermet. A Martirilor deportati és a Kölcsey (Iuliu Maniu) utcák kereszteződésében található Gemelli pizzéria májusban igen nagy átalakuláson ment át: modern és elegáns étterem lett belőle, ahol ugyan nem hiányzik az étlapról a pizza sem, a nagyobb hangsúlyt a nemzetközi konyha remekeire helyezik.

Az étlapon számos olyan ételt találni, amelyek más éttermek étlapjáról hiányoznak, a választék pedig folyamatosan újul, úgyhogy igazán nehéz megunni a La Casa étterem finomságait.

Az étterem működtetői a legjobb minőségre törekednek és ez nem csak az ételek esetében van így: itt remek, exklúzív román borokból is válogathatsz, a házhoz szállított ételek pedig ugyanazt a minőséget képviselik, mint amit az étteremben is megkaphatsz.

A La Casa nagyon kellemes hely, ahol kisebb-nagyobb csoportok számára is lehet akár születésnapot, akár keresztelőt vagy eljegyzést tartani.

Az étteremhez tartozó terasz kategóriájában a legjobb volt a nyár folyamán, berendezése és hangulata is olyan, hogy az ember jól érzi tőle magát. Ez a terasz pedig a tél folyamán is látogatható lesz: megoldják annak fűtését, úgyhogy a havas hónapokban is látogatható marad.

La Casa - elegáns étterem, különleges falatok

Az étterem minden csütörtökön különleges meglepetéssel várja a vendégeit: ezeken a napokon különböző tematikájú esteket tartanak. Legközelebb - október 30-án - hagyományos román ételekkel és különlegességekkel várják a vendégeket, de a tervek között szerepel olasz, francia és görög est is. Ezeken az estéken szakképzett somelier ajánlja a borokat a vendégek által választott ételekhez.

De figyelj arra, hogy a helyek száma korlátozott: érdemes asztalt foglalnod a 0752-624-451-es vagy a 0749-599-811-es telefonszámokon, és biztos nem maradsz éhen! Ezeken a telefonszámokon lehet házhoz is rendelni a finom falatokból, amelyekkel kapcsolatban már elmondtuk: a házhoz vitt étel sem minőségben, sem mennyiségben nem kevesebb az étteremben kapottól!

La Casa - télen is látogatható lesz az étterem terasza

La Casa - télen is látogatható lesz az étterem terasza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: