2020-07-15 08:32:11• hírek • közlemény

Vakrandi egy könyvvel: különleges esemény a városközpontban

július 15

Untatja a COVID utáni élet? Úgy véli, hogy itt az ideje egy kis különleges kényeztetésnek, mely segíthet feltöltődni lelkileg és kulturálisan is, mindezt úgy, hogy nem veszélyezteti az egészségét?

A SamStudia Egyesület és a Megyei Könyvtár sok szeretettel meghív mindenkit szerdán, július 15- én 15:00-18:00 óra között a megyei könyvtár elé egy újabb ”Blind Date with a Book” eseményre! Azoknak, akik még nem vettek részt a korábbi kiadásokban, a koncepció egyszerű. A „Ne ítélj meg egy könyvet a borító alapján” elvet követve a SamStudia önkéntesei mintegy 100 kedves könyvet választottak, amelyet Szatmárnémeti lakosaitól és a könyvtárból kaptak, majd szépen felöltöztették őket, és felhelyezték őket célzás. "Jöjjön el a rendezvényre, sétáljon a könyvek között, és válassza ki azt vagy azokat, amelyek inspirálják. Ezután hazaviheti őket, és az egyetlen feladata ezután csak az, hogy elolvassa a könyvet. Ha ezen felül is tenne valamit a közösség érdekében, akkor kis adományokkal is segíthet nekünk. Az adományokból származó összes pénzt azokban a projektekbe fektetjük, amelyeket a SamStudia szervez a szatmárnémetiek számára" - üzenik a szervezők.


A védőmaszk viselete kötelező

Az általános biztonság érdekében a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy mindenki viseljen maszkot, és tartson tisztességes távolságot egymás közt. "Megértjük, hogy a maszk kellemetlenséget okoz, és vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy a veszély elhárult, de úgy gondoljuk, hogy az autó biztonsági öve is enyhe kellemetlenséget okoz, és bár senki nem számít arra, hogy balesetet okozhat, amikor a kormányhoz ül, a biztonsági öv életeket ment ugyanúgy, mint a maszk. Az egyetlen különbség az, hogy az a veszély, melytől a maszk véd, láthatatlan, így nehezebb tudatosítani" - olvasható a közlemémyben.


Szerdán várják a központi parkban!

"Találkozzunk 2020. július 15-én, szerdán, 15:00 és 18:00 óra között a központi parkban, ahol együtt felfedezhetjük majd, hogy a szerelemnek hány formája van, és milyen jó érzés, ha másokkal is megoszthatjuk ezt" - olvasható a SamStudia meghívójában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: