2013-07-09 12:46:53• hírek • Póti Orsolya

Vakációs programok a Züm Zümben

Itt a vakáció és gyerkőcei unatkoznak, vagy éppen nincs ki vigyázzon rájuk? Akkor irány a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház, ahol sok-sok játék és foglalkozás fogadja őket hétköznaponként 9 órától.

A Züm Züm Játszóház a nyári vakációra is rendhagyó vakációs programmal és különféle foglalkozással készült, ezzel megkönnyítve az elfoglalt szülők, nagyszülők dolgát. A játszóház három hónapon keresztül délelőtt 9 órától este 8 óra 30 percig várja kis vendégeit színes programokkal.

Az itt található játékok megfelelnek a gyermekek életkorának, szükségleteinek, méreteinek, és fejlődési szintjüknek is, valamint a játékok mellett különféle hasznos, ugyanakkor szórakoztató foglalkozások várják a gyerkőcöket: például lesz gipszfestés, kézimunka újrahasznosítható anyagokból és festés, rajzolás is.

A játszóház berendezésénél különös figyelmet szenteltek arra, hogy a gyerekek mindamellett hogy önfeledten szórakozzanak, biztonságukra és fejlődésükre szakképzett animátorok ügyeljenek.

Amennyiben akad olyan szülő, aki korábban - reggel 8 órától - igényelné a játszóház animátorainak segítségét, akkor csak annyit kell tennie, hogy jelentkezzen, és kérjen időpontot a következő telefonszámok egyikén 0745-986-896, 0756-283-641.

A Züm Zümben egy napi foglalkozás ára 25 lej, egy hétre szóló bérlet pedig 110 lejbe kerül.

Egyébként a Züm Züm gyermekzsúrok és egyéb családi összejövetelek megrendezésére is kiváló, hiszen amellett, hogy a gyerkőcök kedvükre játszhatnak, óriás lufik és pináták teszik hangulatossá a bulit.

Feliratkozni a játszóháznál (Grand Mall II. emelet) vagy a fent említett telefonszámokon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: