2010-08-12 17:53:53• hírek • Szatmár.ro

Vakációs foglalkozások

Már a vakáció első napjától kezdődően minden nap vakációs tevékenységeket tartanak a szatmárnémeti 10-es számú általános iskolában.

A vakációs foglalkozások keretében számos szabadidős tevékenységen vehetnek részt a gyerekek - magyarázta Ressler István iskolaigazgató.

A vakáció elején sokkal többen tértek vissza az iskola falai közé sportolni, olvasni, játszani mint július végén illetve augusztusban. Az igazgató szerint, ennek egyszerű az oka, mégpedig hogy nagyon sok család ebben az időszakban megy nyaralni.

A vakációs foglalkozásokon főleg kisiskolások vesznek részt. A reggel nyolc és délután három óra között zajló tevékenységek keretében a diákok azt tehetik amihez csak kedvük van, ha akarnak sportolnak, olvashatnak vagy akár kézműves tevékenységeket is részt vehetnek.

A foglalkozások ideje alatt állandó tanári felügyelet biztosított. Az iskola tanárai egymás között osztották be, hogy ki melyik napon tud felvigyázni. Négy pedagógus van egyszerre szolgálatban.

„Június 15-dike után nagyon sok diák jött. A foglalkozások nagyon jó hangulatban teltek. Mostanra kicsit lemorzsolódtak a gyerekek, de szeptember 10-ig továbbra is minden hétköznap várjuk a diákokat"- tette hozzá az igazgató.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: