2009-10-04 20:52:35• hírek • Gozner Gertrud

Véget ért a második Holiday & Travel Expo

Vasárnap zárta kapuit Szatmárnémetiben a második alkalommal megszervezett Holiday & Travel Expo turisztikai kiállítás. A szatmári utazóközönségnek három nap alatt lehetősége volt, hogy kedvezményes áron válogasson a kiállító cégek őszi és téli üdülési ajánlataiból.

A szatmári Simbotour utazási iroda romániai premierként franciaországi sítúrákat kínált a téli sportok szerelmeseinek. A francia Alpok szívében fekvő Risoul üdülőtelepén háromcsillagos apartmanokban lehet egy kellemes hetet eltölteni. Az ajánlat verhetetlenségét bizonyítja, hogy az egyhetes csomag ára magában foglalja a belépőt a sípályákra, valamint a repülőjegy árát kolozsvári indulással. Ezen kívül ha október harmincadika előtt történik a foglalás, a Simbotour tíz százalékos kedvezményt biztosít ügyfeleinek. A franciaországi utak mellett a szatmári utazási iroda osztrák, szlovák, svájci és olasz üdülőtelepek ajánlataival is várja az érdeklődőket.


A szatmári Simbotour iroda síelési lehetőségeket kínál egész Európában.


A vásárosnaményi Szilva Termál- és Wellness Fürdő a hideg időszakban a termálfürdő gyógyító melegével várja a kikapcsolódásra vágyókat. A termálmedence 700 méteres mélységéből felszínre törő vizének hatóanyagai jótékonyan segítik az emésztőszervi betegségek gyógyulását, de ízületi megbetegedések kezelésére és rekreációs céllal is ajánlják. A fürdő wellnes szolgáltatásai segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését. A Szilva fürdő alig 67 kilométerre található Szatmárnémetitől, szombatonként pedig éjszakai fürdőzésre invitálják vendégeiket.


A vásárosnaményi Szilva Fürdő termálvizével csábítja a kikapcsolódni vágyókat.


A beregdaróci Hét Csillag Üdülő- és Konferenciaközpont Tóth Miklósné helyben készített gyönyörű vászonvirágjaival csábította a szatmári vásár közönségét. Beregdaróc Magyarország egyik legeldugotabb szegletében található, ez a település ma az Európai Unió egyik keleti végvára. Az Árpád kori falu szívében harmóniában él együtt a középkori műemlék és a 21. századi szabadidőközpont. A Hét Csillag szolgáltatásaival a lehető legmagasabb igényeket igyekszik kielégíteni. A 35 főt befogadó szálláshely mellett hatalmas park, fedett uszoda, pezsgőfürdő, sportpályák, konferencia- és moziterem, étterem és bár áll vendégeik rendelkezésére.


Beregdaróc Tóth Miklósné virágjaival kedveskedett a szatmáriaknak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: