2018-08-09 09:43:30• hírek • Bede Emőke

Vajon a több éves börtönbüntetés elől menekült?

Eseményekkel teli napot zártak szerdán a petei határőrök, ugyanis körözött bűnözőt és hamis jogosítvánnyal közlekedő sofőrt is fogtak.

A határrendészet hivatalos tájékoztatása szerint a Vaslui megyei B. Sorin szerdán 14:30-kor érkezett meg az átkelőhöz, szeretett volna belépni Románia területére. A rutineljárásnak megfelelően elkérték a személyes okmányait, ám ezek ellenőrzésekor riasztott a rendszer. Az 55 éves férfiről kiderült, a német hatóságok európai elfogatóparancsot adtak ki ellene, ugyanis még tavaly júliusban tíz év letöltendő börtönre ítélték rablás miatt. A férfit értelemszerűen nem engedték tovább, hanem átadták a kiérkező rendőröknek.
 

Viszont nem csak B. Sorin bukott le szerdán, hanem az a Máramaros megyei férfi is, aki 15 óra környékén szeretett volna belépni az országba. Az Audi A8-assal érkező F. H. annak rendje és módja szerint átadta iratait a határőröknek, ám jogosítványáról kiderült, hogy nem az olasz hatóságok állították ki, csupán egy ügyes hamisítvány. A 31 éves férfi ellen bűnvádi kivizsgálás indult jogosítvány nélküli vezetés és hamis dokumentummal való visszaélés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: