2019-08-17 07:02:36• hírek • Blikk.hu

Vajna Tímea készen áll egy új életre – A telihold üzent az özvegynek

A csütörtök esti telihold üzent az özvegynek – engedje el a fájdalmat. Vajna Tímea január 20-án vesztette el szeretett férjét, Andy Vajnát.

Fájdalma még mindig hatalmas, de barátai és családja támogatása mellett a spiritualitásban keres kapaszkodót, és úgy tűnik, új időszámítás lép életébe. A fiatal özvegy maga osztotta meg az üzenetet Instagram-oldalán, amit az égiek küldtek neki.

 

„Engedd el a régi fájdalmat, engedd el, ami zavar, és állj készen az élet egy következő szintjére. Tudd, hogy a régi verziód lejár és átalakul egy újjá. Engedd el a mérgező kapcsolatokat és szokásokat. Ideje rugalmasnak, nyitottnak és rettenthetetlennek lenni, hogy az új energiák sikerrel, kalanddal és belső felfedezéssel töltsék az életedet. Úgy fejlődsz, mint még soha” – olvasható Vajna Tímea közösségi oldalán. 

 

Tímea nem először mutatja meg spirituális oldalát, korábban arról számolt be, hogy néhai férje állatok formájában tér vissza hozzá és hagy jeleket számára a túlvilágról.

 

"Ő egy nagyon érzékeny nő, a spirituális gondolkodás közel áll hozzá, jósoltatni is szokott. A gyász feldolgozásában ez is segít neki, rengeteg idézetet olvas, ami pozitív gondolatokra sarkallja. A környezete is azt látja rajta, hogy készen áll, hogy új életet kezdjen" – árulta el a Blikknek Tímea egy neve elhallgatását kérő barátja.

 

Hasonlóan izgalmas sztársztorikért kattints a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: