2019-04-15 05:42:33• hírek • Blikk.hu

Vajna Tímea gyásza nem enyhül: sokan féltik az özvegyet

Csaknem három hónappal Andy Vajna halála után özvegye fájó gyásza még mindig múlhatatlannak tűnik. Közösségi oldalainak követői aggódnak Vajna Tímeáért, aki a hét végén megható videóval idézte fel néhai férje kaliforniai búcsúztatását. Az eddig nem látott kisfilm megrázóan szemlélteti, hogy Tímea zokogva vitte a hollywoodi producerből lett magyar filmügyi kormánybiztos hamvait végső nyughelyére.

„Los Angeles-i temetés. Nagyon hiányzol, Andy!” – fogalmazott Vajna Tímea Facebook-oldalán, és sokan fejezték ki együttérzésüket, lelki megnyugvást kívánva neki. 

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé, drága Andykém. Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál, most hirtelen itthagytál. A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon szeretlek” – írta Tímea január 21-én, majd Arnold Schwarzenegger (71), Sylvester Stallone (72) és Antonio Banderas (58) részvétnyilvánításait tolmácsolta. „Hollywood örökké szeretni fogja Andy Vajnát” – írta néhány napra rá, amikor elhunyt férje fotóalbumából szemezgetett. Majd ismét szívbemarkoló üzenetetosztott meg.


„Mindenről te jutsz az eszembe. Egy nap se múlik el úgy, hogy ne gondolnék rád. Ezek a mosolyod nélküli üres napok, ez a fájdalom nem múlik el, de sohasem leszel olyan messze, hogy ne érezzelek” – írta, februárban pedig fotókat és videót közölt néhai férje budapesti temetéséről.


Sokan féltik, mert a sorscsapás óta szinte csak gyászáról írt.

– A társvesztést követő lét lelki krízist idézhet elő, főleg egy olyan özvegy esetében, aki párkapcsolatával rivaldafénybe került – vázolta dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológus. – Lehet, csak lelkileg dolgozta fel, egyedül kell boldogulnia. A tudatában még nem rajzolódott ki, mire volna igénye. Ez helyre fog billennei, csak valaki vagy valami kell hozzá.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: