2019-09-05 04:33:19• hírek • Blikk.hu

Vajna Tímea antidepresszánst szed Andy halála óta

Egyelőre csak gyógyszerekkel tudja álomra hajtani a fejét Vajna Tímea. A fiatal özvegy fél évvel szeretett férje, Andy halála óta próbál helytállni. A közeljövőben Amerikában készül letelepedni, s már be is nyújtotta az állampolgársági kérvényét. Emellett azon dolgozik, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos emlékét méltóképpen gondozza.

Esténként, amikor a nap véget ér, az állatain kívül nem várja otthon senki. Nem tagadja, borzalmasan nehezek számára az éjszakák, és reggelente is kénytelen egyedül ülni a reggelizőasztalhoz.
 

– A napjaim szerencsére nagyon zsúfoltak a céges ügyek és egyéb problémák intézése miatt. Viszont esténként magányos vagyok, hiányzik Andy – vallotta be a Blikknek Vajna Tímea, miután az Instagram-oldalán közzétett néhány videót, amelyek arról árulkodnak, hogy nehezen jön álom a szemére. Ilyenkor házi kedvenceivel, cicái, kutyái és papagája gondozásával, játékkal üti el az időt. A fiatal özvegy azt is bevallotta, ha képtelen elaludni, kénytelen a pirulákhoz nyúlni.
 

– Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, valamint az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom, ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót. Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket – szögezte le Tímea, hozzátéve: sokat segít neki, hogy az állatai veszik körül, amelyeket a kormánybiztos is nagyon szeretett.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: