2013-11-04 09:34:18• hírek • Blikk.hu

Vajna Tímea: 5 év múlva jöhet a baba Andyvel

A világhírű producer feleségét egy cseppet sem zavarja, hogy férje hamarosan betölti a hetvenedik életévét, így a szülést sem sürgeti, szeretné még kiélvezni a kettesben töltött pillanatokat.

- Beszélgettünk már a gyermekvállalásról, de még nem érzem magam abban a korban, hogy babát vállaljak. Szeretnék adni magamnak még négy-öt évet, amíg egymásra figyelünk, utazgatunk. Egyébként két gyermeket szeretnék, egy fiút és egy lányt. Andynek is hagyni akarok időt, hogy ismerjen meg jobban. A fia elvesztése után így lesz egy kis idő, ugyanis még mindig úgy beszél róla, mintha élne. Nagyon hiányzik neki. Ilyenkor jókedvre derítem, viszem magammal. Szerintem azért talál ki nagyon sok programot, hogy ne üljön otthon, és ne jöjjenek a gondolatok - mesélt őszintén Timi. 

Andy Vajna és Tímea kapcsolata talán nem az őrült és mindent elsöprő szerelemre épül, azonban úgy tűnik, az ifjú feleségnek nem is éppen erre van szüksége, hanem sokkal inkább az a fontos számára, hogy valakinek a megnyugtató és biztonságot adó karjában aludhasson el. Ugyanis álmaiban még mindig fel-felbukkan a fájdalmas múltja, egykori szerelme, Damu Roland, aki ugyan egy börtön szürke és hideg falai között tölti a napjait, kapcsolatuk mégis óriási nyomot hagyott benne.

- A történtek a lelkemben mindig ott élnek. Nem szégyellem bevallani, hogy voltam két pszichológusnál is, folyamatosan jártam hozzájuk, hogy át tudjak ezen lendülni. Nagyon sokszor az álmomban visszatért, és úgy ébredtem, hogy remegtem és izzadtam. Előfordult, hogy azt álmodtam, hogy az a másik személy rovar formájában jelenik meg, máskor meg azt, hogy hallom a hangját, félek, és menekülök. Abból a korszakból minden megmaradt, különösen az, amikor nagyon fájt a verések után. Az emberi szervezet regenerálódik, de a lélek nem - vallott Timi a fájdalmairól, aki akkor, a történtek hatására visszafordíthatatlanul megváltozott. Előtte egy gondtalan fiatal lány volt, de miután hatalmas mélységeket élt át, sokkal jobban értékeli az élet szép pillanatait.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: