2019-08-29 12:43:52• hírek • Bede Emőke

Vagánykodó fiatalokat bírságolt a rendőrség

A szerdai nap során zajló balesetmegelőzési akció alatt több mint 140 helyszíni bírságot osztottak ki a szabálytalankodó sofőröknek a közlekedésrendészeti osztály munkatársai – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

Mint írják, a megye számos pontján tartottak közúti ellenőrzéseket, melyeknek nyomán 140-nél is több bírságot szabtak ki összesen kb. 41 ezer lej értékben. Kiegészítő intézkedésként 14 sofőr vezetői engedélyét felfüggesztették, 4 forgalmi engedélyt pedig bevontak – derül ki az összesítésből. A rendőrség emellett azt is közölte, hogy egy 18 és egy 21 éves fiatalembert is helyszíni bírságban részesítettek  azt követően, hogy a Szatmárnémeti régi központjában található körforgalomban a forgalom többi résztvevőjét is veszélyeztető módon tesztelték vezetői tudásuknak és autójuk képességeit, vagy mondhatnánk úgy is, driftelgetéssel szórakoztatták magukat.


Ittas robogós – jogsi nélkül


Ugyancsak a szerdai nap során érték tetten a rendőrök azt a 35 éves férfit is, aki Hadadnádasd és Hadad között robogóval közlekedett, ám az ellenőrzés során kiderült, indulás előtt bizony fogyasztott némi alkoholt. Leheletében 0,84 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda, ám a mopedesnek nem ez volt az egyetlen bűne. A rendőrök arra is fényt derítettek, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, illetve az általa vezetett robogó forgalomba sincs írva. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: