2019-05-21 08:48:54• hírek • Bede Emőke

Vadonatúj elemekkel tarkított tűzijátékban gyönyörködhetünk a hétvégén

Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Facebook-oldala
Fotó: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Facebook-oldala

Az előző években megtapasztalt minőségben, viszont megannyi új elemmel színesebbé téve tér vissza idén a városnapok egyik régi hagyománya, a tűzijáték.

A szombat esti tűzijátékot változatlan módon az Alexandru Stanciu pirotechnikai mérnök által irányított Bi As Group valósítja meg. Mint arról portálunknak Kotán Csaba, a fiatal látványtervező beszámolt, ebben az évben egy igazán modern show-val örvendeztetik meg a közönséget, mely témáját tekintve akár a tavalyi fényjáték folytatásának is tekinthető.


A fények ugyanis ebben az évben is a legnépszerűbb pop-rock slágerekre fogják táncukat lejteni, viszont a látványtervező Szatmárnémetiben még nem látott elemekkel is készül a szombat estére. Az éjszakai égbolt vásznára többek között egy gyönyörű szivárványt fognak festeni a fények, de nem ez lesz az egyetlen különlegesség. A többi, igazi újdonságnak számító elem maradjon meglepetés, annyit azonban elárulhatunk olvasóinknak, hogy a teljes élményért az újközpontból kell majd követni a tűzijátékot.


Ám nem csak a fényparádé miatt lesz érdemes kilátogatni a város központjába a hétvégén. Az immár 23. alkalommal megszervezett városnapok teljes programfüzetéért kattints ide.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: