2017-10-17 08:27:35• hírek • (x)

Vadonatúj ajánlatokkal vár a Confort étterem

Ízletes ételek, friss összetevők, verhetetlen napimenü-ajánlatok. Ismerősen cseng? Ez nem lehet más, csakis a szatmári Confort étterem. Ha azonban azt hiszed, hogy ezt már nem lehet fokozni, tévedsz, ugyanis az étterem mostantól egy még ütősebb ajánlattal várja vendégeit.

A Confort étteremben mostantól mindennap meglepetés jár a helyben elfogyasztott napi menü mellé. Válaszd te is a 14 lejes ajánlatot, és a finom falatok mellett tiéd lesz egy szelet sütemény vagy egy bögre gőzölgő forralt bor is.

Ha nincs lehetőséged elmenni az étterem székhelyére, akkor se csüggedj, mivel a Confort a telefonon és az online rendelőkre is gondolt. Böngészd át az étterem facebook oldalát, hogy értesülj a legfrissebb napimenü-ajánlatokról, vagy keresd fel a Confort étterem honlapját, ahol a teljes étlap megtekinthető. Válassz valami fogadra valót és minden elköltött 30 lejért egy meglepetés desszertet kapsz a ház részéről.

A Confort éttermet a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga-teremmel szemben találod, a Petőfi utca elején. Asztalt foglalhatsz vagy ételt rendelhetsz a 0361-915 és a 0361-800801-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: