2011-01-05 10:16:10• hírek • Impulzus.ro

Vadim Tudor lehülyézte bírósági végrehajtót

A bukaresti bíróság még 2010 márciusában hozta meg azon döntését, amelynek következtében a Nagy-Románia Pártnak (PRM) el kell hagynia jelenlegi székhelyét, mert az Emile Zola utcán található ingatlant sikerrel visszaigényelte az államosítás előtti tulajdonosának a fia.

A PRM persze azóta sem költözött ki az ingatlanból, amelyben a párt székhelye mellett megtalálható Corneliu Vadim Tudor pártelnök európai-parlamenti képviselői irodája valamint két partközeli lap, a Speranta és a Romania Mare szerkesztősége.

Miközben a politikai alakulat megfellebbezte a bíróság márciusi döntését, többször is megakadályozta a bírósági végrehajtókat a kilakoltatás lefolytatásában. Legutóbb épp január 4.-én, kedden, amikor CV Tudor alpári szitokáradattal árasztotta a végrehajtót, Paula Daniela Somaldocot.

„Eredj az ördögbe, te idióta", kezdte monológját a fennkölt pártvezér, aki nem mulasztotta el emlékeztetni a hatóság embereit, hogy bizony ő egy „európai méltóság". Majd nemes egyszerűséggel leöntötte egy pohár vízzel a végrehajtó nőt, miközben azt üvöltötte, hogy „Tolvajok, tolvajok!! A rendőrséget használjátok a tolvajlásra! Rendőrség, tartóztassák le a tolvajokat. Kik vagytok ti, mit kerestek itt?".

Amikor az ügyvédnő fel akarta olvasni a bírósági végzést, Tudor ismét rázendített: „Nem rúgsz te ki minket innen, te analfabéta! Takarodj innen! Ki vagy te, te kis hülye, én törvényeket alkottam ebben az országban! Az ördög vigyen el te törpe, te szerencsétlen törpe, néztél már tükörbe? Fogd be a szád, te veszett kutya, te csizmás tehén!", szólt a dörgedelem annak az embernek a szájából, aki nemrég bejelentette: a következő hetekben előterjeszti az Európai Parlamentben (amelynek üléseire mellesleg nem nagyon jár), hogy  uniós pénzből Brassó mellett épüljön fel a világ legnagyobb Jézus-szobra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: