2017-11-02 10:12:33• hírek • (x)

Vadásznál? Mindent megtalálsz hozzá a Hunter vadászboltban

Napjainkban egyre több embert szippant be a lőfegyverek világa, legyen szó vadászatról vagy egy kis szórakoztató airsoftról. Bármelyik hobbit válaszd is magadnak, a Hunter vadászboltban biztosan minden szükséges kelléket megtalálsz hozzá. Sőt mi több, önvédelmi eszközöket is beszerezhetsz náluk.

A Hunter 2006-ban nyitotta üzletét azzal a céllal, hogy profi és kezdő vadászokat egyaránt minőségi felszerelésekkel szolgáljon, és hogy helyi szinten is elérhetővé tegye a legújabb vadászati eszközöket. A vadászbolt igen széles és egyre bővülő termékpalettával rendelkezik: a vadászfegyverek, sportszerek, töltények mellett önvédelmi eszközökkel, kiegészítőkkel és szuvenírekkel várja vásárlóit. Az üzletben minden megtalálható, amire egy vadásznak szüksége lehet.

A bolt kínálatában vadász- és sport lőfegyverek, golyós- és sörétes puskák, gázfegyverek, íjpuskák és nyílpuskák mellett légpuskákat, pisztolyokat, késeket és tőröket, illetve vadászati sportszereket is beszerezhetünk. A lőfegyverekhez lőszereket, tisztító és ápoló termékeket, igényes kivitelű tartótokokat valamint a vadászáshoz elengedhetetlen bőrből készült lőszertartókat, töltényöveket és fegyverszíjakat is vásárolhatunk. Az íjjakhoz és nyílpuskákhoz pedig nyílvesszőket is kínálnak.

Nem csak fegyvereket, hanem a vadászathoz elengedhetetlen ruhakiegészítőket is megtalálhatjuk a boltban. A ruházati cikkek között a minőségi bakancsoktól kezdve, a gore-tex testhőmérsékletet tartó anyagokból készült nadrágokon és dzsekiken át a sapkákig széles kínálattal rendelkeznek.

A vadászfelszerelések mellett a Hunter Vadászboltból önvédelmi fegyvereket és felszereléseket is vásárolhatunk: többek között gázfegyvereket és egyéb kiváló minőségű gumilövedékes fegyvereket; gumibotokat, gáz, paprika és bors spray-ket, golyóálló sisakokat, golyóálló mellényeket és elektrosokk készülékeket is.

A Hunter Vadászbolt minden vadászt, illetve őrző-védő cégeket kimagasló szakértelemmel vár Szatmárnémetiben, a Bradului út 32 szám alatt. Hétköznap 9 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között látogathatod meg az üzlet székhelyét. Viszont ha hozzád közelebb esik a Petőfi utca, akkor a Hunter vadászboltot megtalálod a 38-as szám alatt is. A Petőfi utcai üzlet hétköznaponként 8 és 16 óra között, hétvégén pedig 9 és 14 óra között tart nyitva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: