2012-07-31 09:10:49• hírek • Blikk.hu

VV Veronikán plasztikai műtétek sorát végezték el

VV Veronika úgy döntött, újabb beavatkozást végeztet el magán. Az ezúttal platinaszőke valóságshow-hős most kicsit csálé fogait hozatja rendbe egy tatai klinikán.

– Nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okai is vannak, hogy felrakattam a fogszabályzót a felső fogsorom belső részére. Ha torlódnak a fogak, azok sokszor gondot okozhatnak. Még pár hónap, és tökéletes lesz, aztán lehet az alsó fogsorra is feltetetni. Igaz, nem olcsó mulatság. Nekem szerencsém van, mert szponzorációs megállapodás keretében kapom meg, de ha fizetni kellene, borsos árat kérnének – mesélte a Blikknek Veronika.

A fodrászlánynak az utóbbi másfél év során nem csak a szája belső részéhez nyúltak hozzá. Számtalan plasztikai beavatkozása volt.

– Az orrom szintén szponzorációs keretből készült, de azt akkor is megcsináltattam volna, ha fizetnem kell érte, mert nagyon zavart, akárhányszor belenéztem a tükörbe. Ugyanígy voltam a mellemmel is. Egyszerűen nem volt önbizalmam előtte, most viszont már van. Olyannyira, hogy gondolkodom rajta, a nagyon közeli jövőben újra megműttetem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: