2012-01-30 08:57:53• hírek • Blikk.hu

VV Verát tízmilliós pornós szerződés várja kint

Tízmilliós pornószerződés vár a villán kívül VV Verára! A ValóVilág érzékeny lelkű játékosa valószínűleg nem is gondolja, hogy féltve őrzött titka végül nem maradt rejtve, arról pedig feltehetőleg legdurvább rémálmaiban sem gondolná, hogy pornóvideója nemcsak kikerült, de az utóbbi évek egyik legjobban fogyott filmje lett a piacon.

A videó jogtulajdonosa korábban elárulta: igazi sikertörténet Vera filmje, hiszen az első háromezer legyártott példány után a kereskedők további háromezret rendeltek, márpedig erre már régóta nem volt példa a hazai szexpiacon. Az év üzletét csinálta, amikor megvásárolta a jogokat, jó pár milliót keresett már eddig is vele.

Pechjére a ValóVilág legbotrányosabb játékosa ebből egyetlen fillért sem profitált. Ahogy arról ugyanis korábban a Blikk már beszámolt, Vera ingyen vállalta el a pornót. Beköltözése előtt még mindent megtett azért, hogy titka ne kerülhessen napvilágra, ám a castingja magyar kiadóhoz került, az pedig lecsapott rá, és az utóbbi évek egyik legkeresettebb filmje lett. Egy ilyen siker után a producer úgy döntött: amint Vera kiteszi a lábát a villából, azonnal ajánlatot tesz neki.

- Amennyiben vállalkozik arra, hogy egy újabb filmet forgat, akkor kész vagyok egy tízmilliós szerződést elé tenni. Bízom abban, hogy látva a sikereit, megfontolja majd a dolgot.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: