2012-02-21 08:57:42• hírek • Blikk.hu

VV Vera: Pornósztár akartam lenni

A szakma csúcsára akart jutni VV Vera, amikor úgy döntött, felhagy addigi munkájával, és a pornó világában keres érvényesülési lehetőséget.

A villa legutóbbi kiesője nagyon eltökélt volt, úgy gondolta, a felnőttfilmek segítségével végre elérheti hőn áhított vágyait, ráadásul úgy, hogy a szexiparban is elismerik.

- Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal sem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy évvel ezelőtt jutott oda az életem, hogy nem láttam másban kiutat. Nem volt normális párkapcsolatom, a munkámban már nem találtam örömöt, ezért gondoltam, talán a pornózás megoldás lehet anyagilag és szakmailag is. A lelkemmel azonban nem tudtam elszámolni - árulta el VV Vera, aki sejtette, hogy villaléte alatt fény derül titkára, pedig szerette volna, ha castingfilmje soha nem kerül nyilvánosságra. Nem így lett.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, VV Vera videója újra fellendítette a pornó-DVD-k eladását, sőt még a márciusi pornó-Oscaron is esélyes a szobrocskára, igaz, Az év legbotrányosabb filmje kategóriában. Úgy tűnik azonban, ez az exvillalakót már nem zavarja különösebben, megnyugtatja, hogy legalább minőségi munka kötődik a nevéhez.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: