2012-04-26 08:45:15• hírek • Blikk.hu

VV Olivér 6,5 millió forintot keresett, de el is verte

Legalább 6,5 millió forintot - 97500 lejt - haknizott össze egy év alatt a Való Világ 4. szériájának dumagépe, Simor Olivér, aki egy neve elhallgatását kérő barátja szerint már el is mulatta a pénz javát.

VV Oli ugyan nem nyerte meg a valóságshow-t, azonban ő volt az, aki Alekosz után a legtöbbet profitált a szereplésből. Bevallása szerint több mint 160 alkalommal tett eleget felkéréseknek, ezenkívül munkát adott neki az RTL Klub a VV5 alatt, és még egy könyvet is piacra dobott. A fellépésszervezőktől pedig a Blikk megtudta: kiesése után 130 ezer forint - 1950 lej - volt a gázsija, amelyből leadott bizonyos százalékot a menedzsmentjének, ma már azonban úgy tudják, 30-40 ezer forintért (450-600 lej) is fellép, mert maga intézi a haknijait. Olivér barátai szerint nem sajnálja a pénzt semmire.

– Olivér jó arc, jó dolgokra használja az ismertségét. Lehet, hogy még tartozik ide-oda, de igyekszik mindenkinél perkálni. A haverjainak szívesen ad kölcsön, vagy ad pénzt, ha megszorulnak, és gyakran még a számlát is ő állja a bulikon! Hiába tűnik úgy, nem él nagylábon – mondta az egyik neve elhallgatását kérő barátja.

De vajon sikerült-e már minden adósságát törlesztenie? Hiszen korábban többször beszélt arról, hogy hitelezői miatt menekült a luxusbörtönbe.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: