2006-09-23 09:35:23• hírek • Szatmár.ro

VV Leslie prostiként keresi kenyerét?

 A Való Világ 1 piperkőc félvér játékosa, egy internetes társkeresőn pénzért árulja a testét. 

A valóságshowban megismert fiú hirdetésére az egyik napilap lelt rá, melynek munkatársa nem volt rest, felhívta a megadott számot. A csokifiú egyórás kikapcsolódásért tízezer forintot kér, de persze megrendelhetők nála extrák is.

A Blacky néven futó hirdetésben az alábbiak olvashatók: "Pénzért fiatal, jóképű, sportos srác magányos hölgyeknek vacsorakíséretet vállal. Ezen kívül sok másra nyitott." A hirdetés mellett fotók is láthatók, de Leslie-Blacky arcát kitakarta, így ott nem felismerhető.

Éppen ezért a lap munkatársa felhívta a megadott telefonszámot - mintha komoly érdeklődő volna -, és a vonal végén a tévéből jól ismert hang köszöntötte. Blacky elmondta, hogy csak lányok jöhetnek szóba, de egyáltalán nincs ellenére, ha egyszerre több hölgy is igényt tart a szolgáltatásaira. Otthonában is szívesen fogad vendégeket, ám útiköltség ellenében házhoz is megy.

A lap újságírója megrendelte Blacky szolgáltatását, és egy VII. kerületi házba hívta. A csokifiú hoppon maradt, mert senki sem várta ott, de persze az újság munkatársa titokban meggyőződhetett arról, hogy valóban a tévéből ismert fiú ment a találkára.

Később felhívták Leslie-t, és megkérdezték tőle, hogy ő árulja-e a testét a neten? A fiú zavartan csak ennyit mondott: "Isten ments, szó sincs arról, hogy ilyennel foglalkoznék. Táncoltam korábban chippandale-ként, de semmi több. Nem vagyok prosti."

(Blikk híre alapján ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: