2012-01-02 13:41:55• hírek • Bors Online

VV Gergő menekül a konfliktusok elől

Úgy tűnik VV Gergő eltaktikázta magát, amikor úgy tervezte el, hogy a háttérben maradva ellavírozgat a döntőig. A VV5 első 2012-es párbaján a Vera lesöpörte a passzívabb Gergőt, és végül a szavazatok 67 százalékával nyert.

A beszavazó show-n azt hangoztatta, egy ideig megfigyelőként lesz csak jelen, majd egy idő után a saját maga által kidolgozott taktikával küzd majd az ötven millás fődíjért. Úgy tűnik állva maradt, az események elmentek mellette, noha a legelső lakóként szavazták be a villába, mégis nézők róla tudják a legkevesebbet, arról, milyen ember is valójában.

Szerette volna azt is bebizonyítani, hogy egy börtönt megjárt férfi is lehet jóember, ám eddig ez sem igazán sikerült. Viselkedése talán éppen a sittes múltja miatt ennyire semleges, a hűvösön megtanulta, hogy nem szabad kiadnia magát, mert azzal könnyen visszaélhetnek és ellene fordíthatják. Dukai Gergő legjobb barátja szerint az alfahím csak önmagát adja.

– Attila jól ügyeskedett, amikor sikerült Vera bosszúvágyát Gergőre terelni azzal, hogy elárulta, a fiú is benne van az ellene szervezkedő csapatban. Vera félt Pétertől és Attilától, őket ezért nem választotta. Gergő tudatosan nem megy bele konfliktusokba, az életben is inkább hátralép kettőt, mielőtt belekeveredne valamibe. Ő úgy ment be, hogy nem fog vitát gerjeszteni, bár hamar felkapja a vizet, az érintettet pár jól irányzott mondattal hamar lekezeli – jellemezte barátját Fodor Donát.

Verát egyedül Fecó várta vissza a villába, Gergőnek Kinga, Péter, Csaba, Eszter és Seherezádé örült volna.  67 százalékkal végül nyert a nagyobb nézettséget ígérő balhésabb Vera - nem kevesek meglepetésére.

(Bors Online)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: