2011-02-08 13:41:42• hírek • Blikk

VV Éva megbukott a gimiben

Miközben Éva (28) folyamatosan azt hirdeti, hogy az ő lexikális tudása igen nagy, elfelejti közölni a többiekkel: a gimnáziumban bizony évet kellett ismételnie, mert megbuktatták a tanárok.

A villa törtetője képtelen túllépni a vereségen, még a hét végén is azért dühöngött, mert a tanári kar nem neki ítélte a villa legjobbja címet. A legszorgalmasabb tanuló ugyanis Anikó lett. Sikertelensége miatt iszonyatosan dühbe gurult, ráadásul amikor már majdnem elfelejtette a történteket, Anikó megkapta jutalmát, egy videokamerát, ami csak még nagyobb gyűlöletet váltott ki Évából.

- Annyira idegesít ez a nő! Egyáltalán nem okosabb nálam, miért gondolják, hogy ő fejlődött a legtöbbet. Egész a héten tanultam, úgy jelentkeztem, hogy majd kiestem a padból, én érdemeltem volna meg azt a kamerát - magyarázta Éva Alekosznak, aki viszont nem adott neki igazat.

Éva görcsös ragaszkodása az első helyért valószínűleg annak köszönhető, hogy diákkorában már sikerült alaposan elbaltáznia a lehetőséget. Ahelyett, hogy a tanulásra koncentrált volna, megállás nélkül bulizott, a folyamatos pasizásnak és az átmulatott éjszakáknak meglett az eredménye, Évát megbuktatták a tanárai, és évet kellett ismételnie.

- Éva felettem járt egy évfolyammal, mindenki jól ismerte, hiszen sose vetette meg a bulikat. Aztán az egyik évben arra lettünk figyelmesek az osztálytársaimmal, hogy már nem felettünk jár, hanem velünk együtt. Mindenki arról suttogott az iskola folyosóin, hogy megbukott, az ilyennek gyorsan híre megy egy vidéki iskolában - mondta a Blikknek László, Éva egykori iskolatársa, aki azt is elárulta, bukását követően sokáig már nem is látták az iskolában.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Éva a Villában kikelt magából, mert Anikót jobbnak gondolták a tanárok. Szerinte ő sokkal okosabb
Éva a Villában kikelt magából, mert Anikót jobbnak gondolták a tanárok. Szerinte ő sokkal okosabb


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: