2013-01-07 07:26:09• hírek • Blikk.hu

VV Éva késsel üldözte barátnőjét!

Nem normális! - így fakadt ki egy lakó a késelős balhét követően, amikor távoztak a rendőrök, és VV Baukó Évát a toxikológiára vitték a mentők. Olvasó-riporterünknek itt sikerült megörökítenie a gyalázatos állapotban lévő valóságshow-hősnőt.

Velőtrázó sikítozás, dübörgés és ordibálás rázta fel a Stollár Béla utcai csendes ház lakóit szombat éjjel.

- Ha nincs észnél a fiatalember, aki rendőrt hívott, itt bizony vér folyhatott volna! - bólogat egy asszony, aki szerint VV Éván látszott, nem ura önmagának. - Az a valóságshow-s lány üvöltött, negyed tizenegy után kezdődött a cirkusz, konyhakéssel fenyegette, kergette a lakásban a másik lányt, Katát, aki sikítva menekült. Borultak a bútorok, hatalmas törés-zúzás volt. Amikor VV Éva megjelent a házban, a szomszédomnak azt mondta, 15 éve barátnője Kata, hozzá jött, egy ideig itt lesz, mert nincs hová mennie. Nem is tudom, hogy élhetnek a csöpp egyszobás lakásban, ahol csak egy ágy fér el - mesélte a Blikknek a házban élő nő.

A csendes társasházban egy folyosóról három lakás nyílik, Éva a harmadikon kergette lakótársát késsel, mégis az egész épület zengett, mindenki összecsődült. Mivel a helyszínre érkező rendőröknek a láthatólag a lábán megállni sem képes lány bevallotta, hogy nemcsak ivott, de nyugtatókat is beszedett, mentőt hívtak hozzá.

- Iszonyú erővel tombolt a cirkusz alatt, később már alig állt a lábán, állandóan kapaszkodott valamibe, és majdnem elájult - idézte fel az asszony, hogy éjjel tizenegy előtt pár perccel hogyan vitték el Évát. Olvasó-riporterünk, C. Ildikó tízezer forintot érő fotója és információja alapján sikerült Éva késelős botrányának részleteit felgöngyölíteni. Ildikó már az ügyeletes kórház toxikológiai osztálya előtt kapta le Évát, akit felvettek az osztályra.

- Teljesen zilált volt, egyfolytában cigizett és telefonált, a mentős ott állt és vigyázott rá - mesélte Ildikó, aki azt is látta, hogy a VV4 egykori villalakóját felvették az osztályra; be kellett volna feküdnie, ennek ellenére éjfél előtt nem sokkal egyszerűen lelépett.

A cikk folytatásáért kattints a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: