2012-03-15 09:52:19• hírek • Blikk.hu

VV Esztert elszámoltatják!

Harminc napja van VV Eszternek arra, hogy a villában töltött 115 napjáról védőbeszédet írjon az Ügyvédi Kamarának.

Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, a kamara szerint Eszter több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett a ValóVilágban. Az első tárgyalásra kedden délelőtt került sor, egyelőre azonban nem született döntés.

Eszter viszont most először nyerhetett betekintést abba, hogy mit tartanak aggályosnak. – Egyelőre nem volt időm belemélyedni, de jóval több kritikus pont van, mint amire számítottam. Ráadásul nem csupán olyan tevékenységek, amit én a villában magánemberként, a szabadidőmben tettem, hanem olyan szituációk is, amelyek a játék részei voltak, és esetleg megkérdőjelezték az erkölcsiséget – mondta a Blikknek Eszter, aki részleteket nem árult el.

De ha visszagondolunk a játékra, akad olyan emlékezetes versenyfeladat, amely akár szúrhatja is a kamara szemét. Legelőször talán akkor vetkőzött neki, amikor a Dyával való párbaja előtt meg kellett mérkőzniük: szexi fehérneműben erotikusan takarítottak. Eszter mindent beleadott, és fölényes győzelmet aratott.

A villa férfi tagjai számára az is emlékezetes pillanat maradt, amikor a lányok – köztük Eszter is – azt a feladatot kapták, hogy erotikus táncukkal kápráztassák el őket.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: