2012-05-25 07:41:57• hírek • Blikk.hu

Ügyvéd maradhat VV Eszter

Megkönnyebbülhet VV Eszter! Úgy tűnik ugyanis, hogy a ValóVilág egykori jogászának véget ért a kálváriája: pont került az Ügyvédi Kamara által Eszter ellen indított fegyelmi eljárásra.

Az egykori valóságshow-hős ellen még akkor kezdeményeztek eljárást, amikor Eszter a villában volt, a kamara szerint ugyanis több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett. Az első tárgyalásra márciusban került sor, Eszter akkor nyerhetett először betekintést abba, hogy pontosan mit tartottak aggályosnak a kamara tagjai.

Mint kiderült, jó pár esetben megkérdőjelezték az ügyvédnő erkölcsösségét, ráadásul nem csupán olyan esetekben, amit Eszter a villában magánemberként tett, hanem olyan szituációkban is, amelyek a kötelező játék részei voltak.

Eszter akkor ugyan nem részletezte, hogy pontosan melyek voltak a kritikus pontok villaléte alatt, de minden bizonnyal kiverte a biztosítékot, amikor az egyik párbaj előtti búcsúbuliján hiányos öltözékben a jakuzziban mulatott. Vagy hogy az ügyvédnőről napvilágot látott egy-két privát információ is, mint például, hogy járt már szvingerklubban.

Eszter lehetőséget kapott a védekezésre, és egy közel 100 oldalas beadványban védte meg magát az Ügyvédi Kamara előtt.

- Kidolgoztam minden részletet, és tegnap délelőtt személyesen is megvédhettem magam. Nagyon boldog vagyok, mert számomra kedvező döntés született, olyan, amivel együtt tudok élni a jövőben is. Nagyon sajnáltam volna, ha az a sokéves tanulás kárba vész csak azért, mert szerepeltem egy valóságshow-ban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: