2012-01-26 09:08:40• hírek • Blikk.hu

VV Csaba: Eltaszított magától az anyám

Hároméves volt, amikor az anyukája elhagyta őket és sokáig apja nevelte.

Még Csaba barátai is megdöbbentek, amikor megtudták, a VV-játékos milyen titkokat őriz a múltjából. A ValóVilág ötödik szériájának helyes pasija talán most először nyílt meg igazán, amióta betette a lábát a villába. Ez pedig annak köszönhető, hogy az életvezetési tanácsadó arra kérte, idézze vissza élete legmeghatározóbb részeit.

Úgy tűnik, Csabi eddig mindent megtett azért, hogy elfojtsa érzéseit, ezúttal viszont legmélyebbre elrakott emlékei törtek felszínre.

- Nagyjából hároméves koromra a szüleim teljesen eltávolodtak egymástól, én az időm kilencven százalékát apummal töltöttem, majd olyan nyolcéves lehettem, amikor visszakerültem anyuhoz - mondta Csaba, aki azt nem árulta el, miért volt kénytelen nélkülözni anyukáját ezekben az időkben. A részletekről szerettük volna megkérdezni Csaba anyukáját, de ő teljesen elhatárolódott.

Úgy tűnik azonban, fiát rettentően megviselte a hiánya, olyannyira, hogy fájdalmát a lehető legmélyebbre zárta, és még legbizalmasabb barátaival sem osztotta meg, milyen nehéz is volt számára ez az időszak. Sőt könnyeiből ítélve, valószínűleg a mai napig az. Ez a trauma pedig máig meghatározza a kapcsolatait a nőkkel, ezért vannak kötődési problémái, ahogy ő fogalmazott: emiatt nem képes nyitni a szeretet felé.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: