2013-05-03 09:58:05• hírek • Blikk.hu

VV Attila végre megkapta a nyereménylakását

Bő egyéves várakozás után a napokban búcsút inthet szállodai szobájának VV Attila.

A ValóVilág ötödik szériájának győztese ugyanis végre rátalált álmai otthonára, amelyet az RTL Klubtól kap meg nyereményként.

Attila eredetileg egy zuglói lakóparkba költözött volna, de mivel a csatorna és a kivitelező közötti szerződés meghiúsult, a valóságshow győztesének több mint egy évet kellett várnia arra, hogy hozzájusson nyereményéhez.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a nyereményautót, az egy éven keresztül folyósított havi egymillió forintot, valamint a luxusutazást - februárban Balin pihent - már mind magáénak tudhatja Attila, és hamarosan a lakásba is beköltözhet.

A Blikk információi szerint ugyanis nemcsak rátalált az álomotthonra, hanem már a szerződést is aláírta, így csupán arra vár, hogy birtokba vehesse.

- Nagyon örülök, hogy végre sikerült aláírni a szerződést. Már több mint egy hónapja rátaláltunk a lakásra, de amíg a szükséges papírokat nem intéztük el, nem szerettem volna nyilvánosságra hozni, elkiabálni a jó hírt - vallotta be Attila, aki azt is elárulta, ha minden jól alakul, a jövő héten már elfoglalhatja új otthonát, ami hamarosan álmai lakása is lesz majd.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: