2011-07-05 09:23:57• hírek • Blikk.hu

Köztük van a VV5 győztese!

Retteghet Alekosz, a trónkövetelők már a villa kapujában állnak! Megkezdődött a ValóVilág 5. szériájának castingja, ahová közel 20 000 embert várnak a készítők.

- Négy körös castingon választjuk ki a szereplőket, ez a széria már sokban fog különbözni az előzőktől. Több intrikára, ármányra és szerelemre számíthatnak a nézők, megváltozik a szabályrendszer, nagyobb hangsúlyt kap a taktikázás is - nyilatkozta a Blikknek Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.

A többlépcsős meghallgatás első fordulóján még nem izgultak nagyon a jelöltek, csendben várakoztak a villától pár méterre.

- A barátaim szerint legjobban Évára hasonlítok, hiszen, ha valami nem tetszik, ugyanúgy hisztizek én is – mondta Rigó Renáta, aki a nyereményből fodrászkarrierjét indítaná be. Czakó Vivien egészen másra vágyik.

- Híres akarok lenni, akkor lesz pénzem! – foglalta össze Vivi, aki szívesen modellkedne is, ha előbb bejut, majd kijön a villából. A várakozásra kijelölt hely Orosz Katinka kacajától volt hangos, aki botránymentes, de pörgős, vidám életét tárná a nézők elé.


VV5 - zajlik a szereplőválogatás
VV5 - zajlik a szereplőválogatás


- Minden, amit az elmúlt 8-10 évben felépítettem, folyamatosan omlik össze, így lehet, hogy nem az volt az én utam. Otthon még nem tudják, hogy jelentkeztem, csak a testvérem, aki viszont kiborult – mesélte nevetve Katinka.

Természetesen idén is akadnak olyanok, akik saját bandájuk népszerűségét növelnék a szerepléssel, mint a Touch of Death zenekar tagja, Széles Tamás is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: