2012-05-31 17:43:06• hírek • Szatmar.ro

VSK – Cél az azonnali visszajutás

Három évnyi élvonalbeli szereplés után a nemrég véget ért idényben kiesett az román élvonalból a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata. Ezzel azonban nem ért véget az élet, a klubvezetés célja ugyanis az azonnali visszajutás.

Ezt Fógel László klubelnök jelentette be csütörtökön, azt követően, hogy az igazgatótanács megtárgyalta a teendőket. Fógel azt is elárulta, hogy a szakmai munkát továbbra is Nicolae Istrate irányítja majd, míg a keret tagja marad Vas Zoltán kapus valamint Oláh János, Osvat, Bejinariu, Mates és a szatmári juniorok, Pogyina, Jurj, Pop, Erdős, Varga. „Több játékossal is tárgyalunk, ám konkrétumokról még nem beszélhetek", mondta Fógel. Azt azért elárulta, hogy a kiszemeltek között van a Sportklub két korábbi játékosa, Birtalan és Savlovschi: ők a legutóbbi szezonban Izraelben játszottak.

A sportvezető hozzátette, amennyiben Romániában nem találnak megfelelő játékosokat, akkor igyekszenek Magyarországról igazolni. A határon túl olcsóbbak a játékosok, ráadásul a második osztályban nincs szabályozva a légiósok száma.

A második vonalban a VSK egy csoportban lesz a Nagybányai Minaurral és a Nagyváradi CSM-el is. Ami az élvonalat illeti, a szatmári csapat mellett a Steaua is búcsúzott, míg a Kolozsvár és a Ploiesti osztályozók után tartotta meg tagságát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: