2012-12-21 09:52:20• hírek • Szatmar.ro

Feszült hangulat, és újabb vereség van, pénz annál kevésbé

Harminc pontos hátrány, kifizetetlen fizetések, csapaton belüli feszültségek, érdektelenség. Ilyen előzmények után nehéz volt elvárni a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatától, hogy a lányok a lelküket kitegyék az Arad elleni Román Kupa negyeddöntő visszavágón. A végeredmény egy újabb vereség (79-66) lett, ám ennél jóval ijesztőbbek voltak Dan Fleseriu szavai a meccs végén...

Egy olyan meccs végén, amikor az Arad csak két mozzanatban nem vezetett - 2-2-nél és 26-26-nál. Az első negyedet 26-21-re, a másodikat 20-17-re, a harmadikat pedig 17-10-re veszítette el a VSK, mondható tehát, hogy a lányoknak közük sem volt a meccshez, a Maros-partiak magabiztos győzelmet arattak. Mindezt cseppet sem befolyásolta, hogy legalább az utolsó tíz percet megnyerte a hazai gárda 18-16-ra - a mintegy száz szurkoló tapsa vélhetően nem ennek szólt.

És nem is a csapat anyagi helyzetének!

„A csapaton belül feszült a helyzet, és ilyen körülmények között nem lehet csak a játékkal foglalkozni. Tehetetlenül állok én is a dolgok előtt, és csak remélni tudom, hogy az év végéig megoldódnak a gondok. Akkor a rövid vakáció után nyugodtan kezdhetnénk el január 4-én a felkészülést. Ha nem így lesz, akkor nem tudom mi lesz! Könnyen lehet, hogy a vakáció után az idegenlégiósok nem jönnek vissza. Ők ugyan megkapták a járandóságukat, de ezek után már nem érzik magukat anyagi biztonságban" , vázolta a felháborítóan kellemetlen helyzetet Dan Fleseriu vezetőedző.

Román Kupa, negyeddöntő:
Szatmárnémeti VSK-Aradi BC ICIM 66:79
(21:26, 17:20, 10:17, 18:16)
A szatmári pontszerzők: Whittington 17, Szlimák 11, Drye 10, Părău 9, Kovacsevics 8, Orosz 3, Ivan 3, Giurgiu 3.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: