2014-10-16 10:26:14• hírek • Kocsis Zoltán

VSK: siker röplabdában, bukta kézilabdában

Győzelemmel debütált a román első osztályban a szatmári női röplabdacsapat, az abszolút újonc az első fordulóban szerdán hazai pályán 3-1-es sikert aratott Karácsonkő csapata fölött. Ezzel szemben a második osztály B csoportjában szereplő férfi kézilabdacsapata szoros vereséget szenvedett Fogarason.

A három légióssal, Ivana Zburovával, Allison McCardy-val és Viktoria Dedkovával felálló VSK remekül kezdte fennállása első élvonalbeli meccsét, hiszen az első két játékrészt magabiztosan hozta 25-17 és 25-21 arányban. A harmadikban viszont váratlan rövidzárlat állt be, a vendégek elsöprő, 25-10-es részsikert arattak.

Ez azonban nem zavarta meg a szatmáriakat, az utolsó szettet 25-19 arányban behúzták, ezzel megszerezve első győzelmüket. A csapat a második fordulóban október 18-án, szombaton Targovistén lép pályára.

Nem sikerült ugyanakkor nyernie szerdán a VSK férfi kézilabdacsapatának, amely Fogarason 30-28 arányban maradt alul a hazaiakkal szemben. A mérkőzés végig szoros küzdelmet hozott, ezt bizonyítja, hogy a szünetben még 15-15 volt az állás.

Nicolae Istrate fiai a következő, VII. fordulóban hazai pályán fogadják Segesvár csapatát október 18-án, 11.00 órai kezdettel az Ady Endre utcai Both Katalin Sportteremben.

Női röplabda, első forduló:
Szatmárnémeti VSK - Karácsonkő 3-1
A hazai csapatban lehetőséget kapott: Ivana Zburova, Vajda Beáta, Adriana Matei, Alexandra Misca, Allison McCardy, Alexandra Molnar, Daniela Dobre és Viktoria Dedkova.

Férfi kézilabda, VI. forduló:
Fogaras - Szatmárnémeti VSK 30-28
A VSK színeiben pontszerzők:
Acsinia (9), Olah (6), Muresan (6), Ungar (4), Cristescu (2) și Mates (1).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: