2013-05-02 15:15:03• hírek • Szatmár.ro

VSK: egyetlen lépésre a bronzéremtől

Pénteken Gyulafehérváron lépnek pályára a kosaras lányok. Ha nyernek, megvan a bajnoki bronzérem.

A szatmárnémeti mérkőzést három ponttal nyerték meg Fleseriu lányai, pénteken pedig ha összejön a győzelem, akkor véget ér a Gyulafehérvár elleni, két győztes meccsig tartó párharc és a Városi Sportklub csapata bronzéremmel térhet haza Szatmárnémetibe.

- A hazai pályán játszott meccsen a félidőben a lányok már azt hitték, hogy meg van nyerve a mérkőzés, és utána hamar, túlságosan is hamar kiengedtek. A pénteki találkozón győzelem esetén véget ér a párharc, és akkor megvan a bronzérem, azonban őszintén szólva nem tudom hogyan lenne jobb. Ha most kikapnánk, akkor még lehetne egy hazai meccs saját közönségünk előtt, ezért ha így történne, akkor már most megkérem a szurkolókat, hogy minél többen jöjjenek majd ki buzdítani a lányokat. Ez a csapat megérdemli ezt, ráadásul nem lehet tudni, hogy mikor ünnepelhet majd még a VSK bronzérmet - mondja az edző.


Amennyiben Gyulafehérváron nem jönne össze a győzelem, a párharc döntetlen lesz, a végső meccsre pedig jövő kedden kerül sor Szatmárnémetiben.

Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság fináléjában a párharc jelenleg 1-1 állású. Az első mérkőzésen, Targovistén nyert az Aradi ICIM, a második mérkőzést viszont a házigazdák nyerték meg. Május 7-8-án két összecsapás lesz Aradon. Ha akkor nyernek a Maros-partiak, ők lesznek a bajnokok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: