2013-03-19 20:41:43• hírek • Szatmár.ro

Nem sikerult a visszavágás, vesztett a VSK

Nem sikerült a VSK-nak megvernie a bajnokot, nyolc ponttal nyert Szatmárnémetiben a Targoviste.

Nagy rangadóra és lehetőleg szatmári győzelemre számítottak a kosárlabda-fanatikusok, s bár a szoros, izgalmas mérkőzés összejött, a VSK-nak nem lett meg a diadal. Ráadásul meglehetősen pontszegény volt az összecsapás, az első és az utolsó percek kivételével négy ponttal nem is volt nagyobb a különbség a két csapat között.

Fleseriu kezdőcsapata Parau, Drye, Whittington, Freeman, Kovacsevics összeállítású volt, nagy meglepetésre pedig a vendégek már az első percekben elhúztak 10:2-re. A házigazdáknak aztán sikerült feljönniük négy pontra, a második negyedben pedig 15:15-re sikerült egyenlíteni, 19:18-ra vezetett is a VSK, de aztán a félidőre 24:25 lett az eredmény - oda.

A folytatásban sok dobóhiba jellemezte az összecsapást, a harmadik negyed végére pedig a szatmáriaknak sikerült 41:39-re átvenni a vezetést. Aztán jött a záró, szatmáriak számára leggyengébb negyed. Szinte semmi sem jött össze, s bár a Targoviste is sokat hibázott, négy pontos előnyre tettek szert, s mivel a szatmáriaknak továbbra is elkerülték a dobásai a kosarat, a Targoviste végül nyolc pontos győzelemnek örülhetett.

Nemzeti Liga, a 21. forduló:
Szatmárnémeti VSK-Targovistei CSM 47:55  (9:13, 15:12, 17:14, 6:16).
A szatmári pontszerzők: Freeman 11 (11 lepattanó), Parau 9, Whittington 8 (13 lepattanó), Kovacsevics 8, Drye 5, Szlimák 5, Orosz 1. Játszott még: Ardeleanu.

A targovistei pontszerzők: Robbins 16, Marginean 14, Miljkovics 10, Ajavon 5,  Walker 4, Matics 4, Stoenescu 2. Játszott még: Pop.

Nem jött össze a győzelem a VSK-nak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: